Diensten

PARTICULIER

Heeft u een nieuwe woning? of wilt u uw huidige woning een nieuwe frisse look geven? Floor-You heeft alles wat u nodig heeft om uw woning te (her)stofferen.
Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle pvc ziet.

Bij Floor-You hebben wij altijd de vloer die bij u past van A tot B merken. U kunt een afspraak maken bij ons in de showroom om ons assortiment te bewonderen waarbij u altijd passend advies krijgt. Heeft u niet de mogelijkheid om bij onze showroom langs te komen? Geen probleem, wij kunnen ook bij u langs komen met onze mooie kleur stalen.

– Al onze stoffeerders zijn gecertificeerd en specialist in pvc vigraatvloeren;

– Gratis inmeten, advies en vloeranalyse;

– Deskundig advies en vakmanschap sinds 1996;

– Uitsluitend egalisaties en watervaste lijmen van Eurocol.

 

PROJECTEN

Als partner in projectstoffering ondersteunt Floor-You u met vakkundig advies, een strakke planning, tijdige levering en vakkundige montage. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat belangrijk is voor u en uw bedrijf. Wanneer nodig nemen wij de volledige project begeleiding op ons.

De stoffering van uw bedrijf is bepalend voor de uitstraling en het effect ervan op de medewerkers en bezoekende klanten.

Om uw interieurproject soepel te laten verlopen en de kwaliteit van het eindresultaat te waarborgen, kunnen wij de gehele projectbegeleiding op ons nemen, zo heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen

Heeft u een bedrijfs- of kantoorruimte die u wilt laten (her)stofferen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken in onze showroom waar wij goed in kaart kunnen brengen wat uw wensen en eisen zijn. Wij denken met u mee en kunnen u goed en passend advies geven bij uw wensen. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij u op locatie een afspraak te maken.