Over

Floor-you is de specialist uit Schoonhoven op het gebied van PVC vloeren.

Floor-you is een eenmanszaak gericht op consumenten in Midden-Nederland. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en alles draait bij ons om service. Onze nieuwe showroom wordt hard aan verbouwd en wordt medio Mei geopend.

De oprichter en eigenaar is Patrick van Waas, opgegroeid in Vianen ( provincie Utrecht ) en sinds 2015 woonachtig in Schoonhoven. Patrick is in 1997 op achttien jarige leeftijd begonnen in het vak en heeft zich sindsdien het vak in alle aspecten meester gemaakt. Floor-You onderscheidt zich van alle grote project- en woninginrichters en vindt dat juist de kracht zit in het klein blijven. Dat wil niet zeggen dat Floor-You geen grote werken aankan, het tegendeel is waar. Het voordeel van het werken met een eenmanszaak is de gerichte aandacht op de klant en dat het gehele traject vanaf het inmeten en het advies voor de juiste toepassing tot het maken van de planning en het uitvoeren van het werk juist door een en dezelfde persoon word begeleid. Een ander voordeel van groot zijn door klein te blijven is door alle overhead kosten laag te houden zoals te bezuinigen op personeel, bedrijfsruimte en bedrijfswagens. Juist door deze kosten laag te houden en door de goede en langdurige relatie met onze leveranciers kunnen wij al onze producten tegen zeer scherpe tarieven aanbieden.

Floor-you heeft de afgelopen 13 jaar bewezen een betrouwbare partner te zijn en heeft vele opdrachtgevers tevreden gesteld. Onze kracht is de betrokkenheid en de persoonlijke samenwerking met de opdrachtgever. Floor-You werkt veel samen met architecten en projectontwikkelaars en weet als geen ander de wensen van de klant te realiseren en volgens afspraak op te leveren.

Gecertificeerd en specialist in pvc visgraatvloeren