Waarom PVC

Niet alleen bieden wij u de allermooiste en stijlvolle pvc vloeren maar onze producten hebben ook een paar uiterst praktische eigenschappen en voordelen:

Hygiënisch en veelzijdig

Met design pvc kunnen bacteriën en vuil zich niet in barsten verstoppen en het oppervlak veegt u gemakkelijk schoon

Realistisch

Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta effect, onze producten geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer. Dit betekent dat u het effect van natuurlijke, stijlvolle pvc ziet.

Betaalbaar

Die begeerde, met de hand bewerkte look kan duur zijn. En toch biedt Floor-You een fantastisch natuurlijk effect tegen een uitstekende prijs. Je zal verrast zijn hoe betaalbaar zulke hoogwaardige producten kunnen zijn.

Warm en stil

Elegant leisteen, klassiek steen en moderne houten planken staan allemaal prachtig in de moderne woning. Onze vloeren recreeren deze geliefde stijlen voor u zonder krakende vloerplanken of het probleem van koude blote voeten.

Duurzaam en weinig onderhoud

Onze pvc vloeren zijn gemaakt om de zwaarste belastingen te kunnen weerstaan. Dit houdt in dat uw vloer niet versplintert, afbreekt of barst ten gevolge van zware belasting en hij ziet er bijna moeiteloos altijd prima uit

Uniek

Van leisteen tot keramiek, van eiken- tot dennehout, al onze collecties hebben een met de hand bewerkt, uniek gevoel. En met een grote verscheidenheid aan producten in combinatie met een uiteen lopende design collectie en boordenvol mogelijkheden zijn er voldoende opties om uw eigen unieke, stijlvolle look te creeren